Over ons

Peters, Wiertz & Wijnands is een Midden-Limburgs makelaarskantoor met een kantoorvestiging in Roermond en een etalagekantoor in Heythuysen

Derhalve kunnen wij de hele regio van dichtbij, optimaal bedienen. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening en verder een uitgebreid overzicht van ons woningaanbod en bedrijfsmatig aanbod. Zoekt u een bestaande- of nieuwbouwwoning binnen ons werkgebied, zoekt u een kantoorpand of een bedrijfspand, dan kunt u zich gratis en vrijblijvend via internet inschrijven. Klik dan op het item “INSCHRIJVEN” in de menubalk en volg de verdere instructies. Ons aanbod kunt u vinden op deze site, maar o.a. ook op FUNDA.

Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij kent een lange traditie op de regionale vastgoedmarkt. Sinds de jaren zeventig zijn wij actief op het gebied van woningverkoop, woningaankoop, woningverhuur, verkoop, aankoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, taxaties en vastgoedadviezen. Een sparringpartner met een enorme brok aan ervaring dus.

Peters, Wiertz & Wijnands Makelaardij is lid van de NVM

NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor Makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM bestaat sinds 1898 en is met 3900 leden de grootste makelaarsvereniging. Vrijwel alle leden zij geregistreerd in het register van VastgoedCERT en volgens jaarlijks permanente educatie. Jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.
Vanuit de behoefte om zich kwalitatief te onderscheiden, vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd.

PWW Makelaardij is aangesloten bij: